Over ons

Het internet wordt steeds belangrijker in het huishouden. Zo houden we onze bankzaken bij, doen we de administratie, kijken filmpjes, downloaden grote documenten en spelen spelletjes. En dit is nog maar het begin. De koelkasten en wasmachines met WiFi opties zijn al op de markt gekomen. Ook zitten we vaak met meerdere apparaten tegelijk op het netwerk en willen we allemaal een snelle verbinding. Uw WiFi netwerk is dus belangrijker dan u denkt.  Daarom is het belangrijk om een snelle en stabiele WiFi netwerk overal in huis te hebben.

 

” Uitermate signaal is waar wij voor gaan”

 

De Nederlandse WiFi Maatschappij is ontstaan uit de behoefte van de consumenten die zoeken naar WiFi oplossingen. Vaak worden er in de winkels onjuiste adviezen gegeven en verkeerde WiFi apparaten verkocht door agressieve verkopers waarna er nog eens een fortuin wordt gevraagd voor eventuele installatie bij u thuis.

Wij beseffen dat dit niet langer kan en hebben meerdere oplossingen samengesteld. Een WiFi pakket op maat of een voorgeselecteerde pakket naar behoeften, inclusief installatie kosten. Zo ziet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

De visie en de wijze waarop wij werken laat een groot aantal tevreden klanten achter!

Veel gestelde vragen

Hoelang heb ik garantie op mijn product(en)?

Wij bieden één maand installatiegarantie. Dat betekent dat u bij een storing kunt bellen naar Nederlandse Wifi Maatschappij op 06 82564780. Ook bieden wij een aanvullende service pakket tot één jaar.

Wanneer kan ik mijn pakket laten installeren?

Dit kan al na drie dagen op vier verschillende momenten van een dag. Uw product wordt van te voren al grotendeels ingesteld waarna er op locatie het andere deel van de installatie plaatsvindt.